KARADERE’DEN KARAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Giresun Ziraat Odası Yönetim Kurulu başkanlığına seçilen Nurittin Karan’a ziyaretçi akını devam ediyor. Mazbatasını aldıktan sonra koltuğuna oturan Başkan Karan’ı son olarak Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ziyaret etti.
Başkan Karan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunan Karadere, yeni yönetimi kutladı. Karan ve ekibine başarılar dileyen Başkan Karadere , ‘ Sizlerin başarılı bir yönetim göstereceğinize inanıyoruz. Üreticinin ve çiftçinin sorunlarına şimdiden sahip çıktığınızı görmekten memnunuz. Şimdiden sizleri kutlarken, başarılar diliyorum’ dedi.
Ziyarette konuşan Giresun Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurittin Karan da Başkan Karadere’ye nezaketinden dolayı teşekkür etti.