Giresun Ziraat Odası Yeni Başkanından İlk Ziyaret Dokap İdaresine

Giresun Ziraat Odasının yeni Başkanı Sn. Nurettin KARAN ilk ziyaretini DOKAP İdaresi Başkanı Sn. Ekrem YÜCE’ye gerçekleştirdi.

Ziyarette Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurettin KARAN “Giresun Ziraat Odası olarak DOKAP BKİ ile koordineli bir şekilde çalışarak mevcut işbirliğini daha ileri boyutlara taşımak istediklerini belirtti. DOKAP BKİ, Ordu Üniversitesi ve Ordu Ziraat Odası tarafından Ordu İlinde uygulanan “Serbest Sistem Yumurta Tavukçuluğu Projesini” Giresun’da da uygulamaya hazır olduklarını söyledi.

DOKAP İdaresi Başkanı Sn. Ekrem YÜCE; Giresun Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Başkan Sn. KARAN’ a yeni görevinde başarılar diledi ve ilk ziyaretini DOKAP İdaresine gerçekleştirmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. DOKAP BKİ olarak Giresun Ziraat Odası ile birlikte bölge kalkınması için, özellikle tarım sektörünün geliştirilmesine yönelik projelerde beraber çalışmaya önem verdiklerini ve Giresun Ziraat Odasına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.